Ny kurs!

Idag börjar en ny kurs, Individens utveckling och socialisation. Kanske blir detta den roligaste kursen hittills, hoppas det. Köpte en bok igår och hittade en på biblioteket, en har jag beställt och några dokument skriver jag ut från nätet. Bara en bok till som jag saknar, hoppas bara att det inte är denvi börjar med. Började faktiskt läsa boken jag köpte redan igår kväll, mycket bra skriven utan att krångla till något. Men nästa kapitel i boken heter "Teoretiska perspektiv", och om det är något begrepp jag börjar tröttna på, som har ältats i snart 4 kurser nu, så är det "teoretiska perspektiv". Suck. Det är inte det att jag inte förstår vikten av begreppet, jag är bara trött på orden i sig, och kombinationen är bara brr....

T och jag hade en ruskigt jobbig debatt nu på morgonen, pratade om det där jag skrev om igår, att modersmålsundervisning leder till högre betyg. Vilket i sin tur leddde till diskussion om invandrarpolitiken, och där kan vi bli tokiga på varandra. Om det är någon som är jobbig att diskutera sådana saker med så är det T, han är precis lika envis som jag är! Vi blir såklart inte osams, det blir vi bara om viktiga saker, som t.ex. städningen.. (hoppas ironin går fram!)

Efter skolan idag ska mamma hämta mig, vi ska åka hem till mormor och äta lunch och fredagshänga lite. Blir nog mysigt! Nu måste jag skynda, om 35 minuter måste jag gå till tunnelbanan!

(Oh no, såg just att Tv4 sänder Britneydokumentären på lördag, och jag som är superbusy hela lördagen! Damn!)

Ha en bra dag my loved ones!

/N

Kommentarer
Postat av: Anonym

oroa dig inte! Den sänds 6 december :)

2008-11-28 @ 09:31:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0