Nej usch vad tråkigt!

Jag har varit duktig. Jag lyckades hitta all elektronisk litteratur till min nya kurs- Specialpedagogiska utmaningar i en skola för alla, och skrivit ut dem. Bunten är förskräckligt stor, undrar hur mycket pengar det är i papper och toner. Vill inte ens tänka på saken, så mycket för elektroniskt... T var tvungen att dra och jobba. Hur trist som helst! Jag som handlat mat och godis till vår  filmkväll. Snacka om blåst. Han är hemma vid halv nio, får se till att ha maten klar tills dess.

Jag syndade ordentigt idag, köpte med mig en pizza hem efter Bastuspecialisten och City Gross och 5 andra matbutiker jag sprang igenom på jakt efter en 10Amperes propp. Det var slut överallt, helt galet! Men det känns ångest nu, efter pizzan alltså. Och sen åt jag lite godis. Men det är såhär det går när man är lite bakis, dagen efter bli en ätardag och jag kan inte hjälpa det! Suck! Och imorgon ska vi fira lite till, så då blir det tårta, igen...

Jag saknar mina vänner! Av någon anledning, sen skolan och allvaret började, så har vi knappt sett skymten av våra vänner! Sen att vi hade tre vita veckor underlättade ju inte saken heller, bjuder man hem folk vill  man ju kunna dricka lite vin. Så ikväll när T skulle iväg och jobba, hör TVÅ av våra vänner (par) av sig och undrar om vi ikväll vill komma över och äta och sällskapa. Sanslöst typiskt. Hur svårtillgängliga kan två människor bli egentigen? Erimiter? Snart så. Nej, nu är det dags att vi blir sociala igen!

Dagens bästa nyhet var att lillebror fått ett heltidsjobb. Börjar 14 oktober. Äntligen en heltidslön, ett problem mindre! Jag avundas honom!

/N


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0